Elmarc
HOME
Elmarc
Elmarc
Elmarc Elmarc  
Elmarc
Elmarc
Elmarc

ELMARC Nordic A/S er et handelshus, der håndterer distribution i Skandinavien af:


AKAI

AG NEOVO

NIKKEI

PURE ACOUSTICS


ELMARC Nordic A/S er ejet af det hollandske selskab ELPACK Holding BV, der også ejer det hollandske distributionsselskab ELMARC BV.

Elmarc
Elmarc

ELMARC BV er et handelsfirma med en flot, omfattende og lang historie bag sig. Firmaet startede som en detailforretning med musik lp-plader og elektronik, og dette udgjorde fundamentet for hvad, virksomheden er blevet til i dag. I løbet af årene har firmaet udviklet sig fra en detailforretning til en engros virksomhed og videre til et importfirma. Allerede i 1970’erne importerede firmaet fra Japan, Korea, Taiwan og Kina. Kort sagt har firmaets målsætning bragt os i kontakt med fjerne produktionsområder.

Vores stringente måde at drive forretning på har bidraget til, at firmaets brands står stærkt på markedet og sælges gennem velkendte kanaler. Kvalitet og service er vores målsætning.

ELMARC BV repræsenterer følgende brand navne på ene distributions basis:

AKAI
NIKKEI
PURE ACOUSTICS


Den erfaring og ekspertise som vi har opbygget på forbruger elektronik området har ført til, at det japanske firma AKAI Electronics har besluttet at overdrage salg, marketing og distribution af deres produkter i Benelux-landene og Skandinavien til os. På grund af mange års erfaring var vi i stand til at etablere dette brand stærkt på markedet. Udover AKAI repræsenterer vi også andre brand navne, heriblandt  NIKKEI og PURE ACOUSTICS.

Elmarc
Elmarc
Elmarc
Elmarc
Elmarc
Elmarc
Copyright © 2009 ELMARC bv Salgs- og leveringsbetingelser
Elmarc